Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przecier z dziekiej rózy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 1/2 kg
sok z porzeczek 1 szklanka
woda 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Przecier z dziekiej rózy

Owoce rózy oczyszczamy, zalewamy wodą i gotujemy około 15 min. przecieramy przez sitko. Cukier zalewamy gotącym sokiem i przekładamy do niego przetartą różę, całość dokładnie mieszamy. Gorący przecier przekładamy do słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 08.06.2011 09:32
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak