Składniki:
filety flądry | 60 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
orzechy siekane | 5 łyżek |
olej do smażenia |
filety flądry | 60 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
orzechy siekane | 5 łyżek |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: