Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

blok czekoladowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1 szt
cukier 1 szkl
mleko w proszku 50 dkg
kakao 3 łyżki
herbatniki 3 opak.
woda 1/2 szkl
bakalie

Przepis i sposób przygotowania na: blok czekoladowy

Margarynę, cukier oraz wodę rozpuścić po czym wymieszać z mlekiem w proszku i kakao.
Bardzo dobrze wymieszać tak, aby wszystkie grudki się roztarły. Dodać pokruszone herbatniki i posiekane bakalie, wymieszać dokładnie i wylać do keksówki i schłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 10.12.2013 16:27
fajny przepis
Barbara777 28.11.2013 21:24
na wierzch wiórka kokosowe i rewelacyjny blok:)
maciek7 07.12.2012 16:52
pycha
Bernadeta1 13.11.2012 18:38
super taka czekolada
karolina1869 04.11.2012 16:03
pycha
karolina1869 04.11.2012 16:03
pycha
mariel78 08.10.2012 08:17
pyszne
MagdaXXX 01.05.2012 10:01
oj zjadłabym haha
madi356 24.02.2012 11:52
pycha
jolaxa1 11.11.2011 23:40
super
bursztynek 09.10.2011 15:57
smak z dzieciństwa
Marybeth
Marybeth 20.09.2011 15:44
Pycha!
Gosia32
Gosia32 11.09.2011 22:47
super
magical66 13.08.2011 21:41
fajny przepis
Izabela/bella81 03.07.2011 21:48
dobre to jest :)
iza15 12.06.2011 23:41
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak