Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekana kanapka z rzodkiewką szynką i serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 szt
masło 1 łyżeczka
rzodkiewka 1 szt
szynka 2 plastry
kiełbasa mały kawałek
ser żółty 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekana kanapka z rzodkiewką szynką i serem

Bułkę przekroić na pół,posmarować obie połówki masłem,nałożyć po plastrze szynki,pokrojoną w plastry kiełbasę i rzodkiewkę i nałożyć po plastrze sera. Włożyć do mikrofali na dwie minutki. polać ketchupem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 19.06.2011 08:25
fajny przepis
Juleczka20 10.06.2011 09:08
jadłam,pyszność:)
Emilia22 07.06.2011 17:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak