Składniki:
ser edam | 25 dag |
bulion | 1 l |
masło | 2 lyżki |
mąka | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz | |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
ser edam | 25 dag |
bulion | 1 l |
masło | 2 lyżki |
mąka | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
czosnek | 1 ząbek |
pieprz | |
wino białe wytrawne | 1 kieliszek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: