Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gryczany krupnik

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kości pokrzepowe 40 dag
włoszczyzna 1 pęczek
kasza gryczana 3/4 szklanka
przecier pomidorowy 1 łyżka
natka pietruszki 1/2 pęczek
Kucharek przyprawa uniwersalna
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gryczany krupnik

Kości obgotowujemy, dodajemy startą na tarce włoszczyznę, kaszę. Doprawiamy do smaku. Gotową zupę posypujemy posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 20.06.2012 10:52
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak