Składniki:
winogrona | 200 gram |
podwójne piersi z kurczaka | 4 szt |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
masło | 15 gram |
tymianek | 1 (posiekany) |
winogrona | 200 gram |
podwójne piersi z kurczaka | 4 szt |
cebula | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
masło | 15 gram |
tymianek | 1 (posiekany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: