Składniki:
kwas buraczany | 500 ml |
buraki | 0,5 kg |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
sól | |
cukier | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
grzyby suszone | 10 dag |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
kwas buraczany | 500 ml |
buraki | 0,5 kg |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
sól | |
cukier | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
grzyby suszone | 10 dag |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: