Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warstwowa z jajkiem i selerem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka pęczek
szczypiorek
szynka
seler marynowany słoik
kukurydza w puszce
majonez
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warstwowa z jajkiem i selerem

Jajka, szynkę i rzodkiewkę siekamy w kostkę.
Selera i kukurydzę odsączamy z zalewy.
W półmisku układamy warstwowo przygotowane składniki.
Wierzch smarujemy majonezem, dekorujemy posiekanym jajkiem, szczypiorkiem i rzodkiewkami oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 10.05.2013 08:44
zawsze smaczna
Damian10 16.05.2012 11:58
wygląd i smak ;)
Magda60 10.05.2012 20:21
smaczna
cooleczka 09.04.2012 16:10
wygląda wyśmienicie :)
Sylwia88 07.06.2011 16:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak