Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone w kokosowej panierce

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone - mieszane 0,5 kg
jajko 1 sztuka
sól
Czosnek suszony Prymat
wiórka kokosowe 15 dag
olej do smażenia
bułka tarta pikantna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone w kokosowej panierce

Do mięsa dodać jajko , przyprawy, bułkę tartą , wyrobić mięso , doprawić do smaku . Formować kotlety , obtaczać w wiórkach kokosowych.Smażyć na gorącym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 04.11.2011 18:40
smaczne
Margo1 10.06.2011 12:12
świetny
jogobella23 08.06.2011 11:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak