Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naleśniki żmuckie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mąka 30 dag
jajko 2 szt
piwo ciut ciut
sól ciut ciut
olej
koperek
pieprz dużo
cebulka drobno posiekana 1 szt
ryba wędzona 1 (drobno posiekana)

Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki żmuckie

Smażyć krótko (bo nie mogą być chrupiące) tylko z jednej strony! Farsz wymieszać, nakładać na stronę smażoną, zawinąć dwa boczne brzegi, zrolować całość, smażyć na MAŚLE, wyłożyć na talerz, polać kwaśną śmietaną i przyozdobić gałązką koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 24.06.2010 09:09
Nowość warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak