Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie ze świeżych grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby świeże 75dag
cebule 4
tłuszcz 2łyzki
śmietana 2\\3szkl
mąka 2łyżki
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie ze świeżych grzybów

Oczyszczone grzyby opłukać ,osączyć,pokroić.Cebulę umyć,oczyścić,pokroić i podsmażyć na tłuszczu.Dodać grzyby i razem dusić 30min.Przygotować zaprawkę ze śmietany wymieszanej z mąką ,solą i pieprzem ,rozprowadzić ją uduszonymi grzybami ,zagotować.Natkę pietruszki opłukać,osączyć i posiekać ,dodać do farszu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak