Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z brokułami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brokuły 1 sztuka
fasolka szparagowa 1 kg
sól do smaku
masło wg uznania
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z brokułami

Brokuły ugotować w osolonej wodzie do miękkości, odcedzić, pociąć na mniejsze kawałki. Fasolkę oczyścić, ugotować ją osobno w osolonej wodzie, odcedzić. Masło stopić na patelni, wsypać bułkę tartą i przyrumienić ją. Na patelnię wrzucić fasolkę i brokuły. Wymieszać, chwilkę smażyć. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 22.07.2011 09:51
moje smaki
Anna146 14.07.2011 07:18
smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak