Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka kolorowa z bitą śmietaną i czekoladą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka agrestowa 1 szt
truskawki świeże
bita śmietana
posypka cukrowa
sos czekoladowy

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka kolorowa z bitą śmietaną i czekoladą

Rozpuścić galaretkę, zalać truskawki. Odstawić do stężenia do lodówki. Następnie polać bitą smietaną, posypką cukrową posypać, ułożyć na wierzchu truskawki pokrojone na ćwiartki, polać sosem czekoladowym. Podawać :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 11.04.2013 21:21
Już się nie mogę doczekać aż będę robiła takie deserki ze świeżych owoców
Smakosz6 07.11.2011 13:42
mniam
PaniMISIOWA 19.10.2011 10:18
mniam!
polly66 16.06.2011 12:09
och! jak ładnie\")
aginaa 07.06.2011 12:33
sliczna
peggysue 07.06.2011 08:49
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak