Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane pastą z łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 szt
łosoś wędzony plastry 100 g
majonez tradycyjny do smaku
jogurt naturalny do smaku
chrzan do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane pastą z łososia

Gotowane na twardo jaja, obierz i przekrój na pół. Wyjmij żółtka i rozgnieć widelcem. Plastry wędzonego łososia pokrój w bardzo drobną kostkę i dodaj do żółtek. Dodaj po ok 1 łyżce majonezu i jogurtu naturalnego oraz odrobinkę chrzanu (ok pół łyżeczki, choć to zależy od smaku). Wymieszaj. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Gotową masą napełnij połówki jajek i udekoruj np. koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 11.01.2014 21:59
bardzo ciekawe jajka
ben-ka 05.01.2014 12:04
Smaczne,bardzo lubię faszerowane jajka.
Krystyna32 07.08.2013 12:21
bardzo apetyczne
Katarzyna59 16.09.2012 07:25
super
SYLKA 15.06.2012 09:50
dobre
smakoszek 07.06.2012 11:29
smakowało by mi na pewno
usmiech 24.03.2012 11:19
dobre
calliope 05.11.2011 16:08
pyszne
Marlena/Kinia 17.10.2011 08:55
z łososiem - jeszcze nie próbowałam:) super pomysł
berys18 30.08.2011 09:53
super
suzana 07.06.2011 08:21
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak