Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser zielono-pomarańczowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka agrestowa 1 szt
galaretka brzoskwiniowa 1 szt
truskawki świeże
nektarynka 1 szt
jogurt naturalny
kolorowa posypka

Przepis i sposób przygotowania na: Deser zielono-pomarańczowy

Truskawki poprzekrajać na pól, rozpuścić galaretkę agrestową i wystudzoną zalać truskawki. Potem gdy już zastygnie, zalać deser galaretką brzoskwiniową z kawałkami nektarynki. Można zamiast nektarynki dodać brzoskwinię, jednak dla leniuszków, nektarynka której nie trzeba obierać ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 25.07.2011 07:13
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak