Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka czrwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
cebula 2 sztuki
olej 3 łyżki
sól
cukier
sok z cytryny
pieprz
kapusta czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka czrwonej kapusty

Kapustę szatkujemy i gotujemy w osolonej wodzie 2-3 min, dodajemy sok cytryny. Odcedzamy. Do kapusty ścieramy jabłka, cebulę. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak