Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze po generalsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze 1 kg
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
jajko 2 szt
śmietana 5 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze po generalsku

Rydze oczyszczamy odcinamy trzony które kroimy w paseczki i smażymy razem z kapeluszami,następnie łączymy z koncentratem pomidorowym,jajkami i śmietaną,smażymy ciągle mieszając aż masa zgęstnieje i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 26.12.2011 10:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak