Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze panierowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze 1 kg
mąka
jajko
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: rydze panierowane

Rydze oczyszczamy odcinamy trzonki.Kapelusze posypujemy solą i pieprzem posypujemy mąką następnie panierujemy w rozkłóconych jajkach i bułce tartej.SMAŻYMY Z OBU STRON.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak