Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby na zimę.

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne 3 kg
cebula 1 kg
koncentrat pomidorowy 2 szt
ocet 10 % 1/2 szkl.
sól - do smaku
pieprz - do smaku
olej do smażenia wg potrzeb

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby na zimę.

Grzyby przebrać,umyć i ugotować,Ugotowane grzyby pociąć w paski.Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju,dodać koncentrat i przyprawy.Wymieszać z grzybami i nakładać do słoiczków.Pasteryzować 20 minut.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 18.10.2012 08:53
pycha
caralajna 13.10.2012 16:19
ciekawy pomysł :)
jeta72 19.08.2012 15:00
zapasy muszą być :-)
misia53 27.07.2012 00:10
uwielbiam grzyby a nie mam z kim pojechać do lasu ....sama się boję....
barbara11561 06.03.2012 10:11
mnie się już niestety kończą:)
IlonaAlbertos 26.10.2011 20:41
Nie może ich zabraknąć w moim domu.
IZABELA29 13.08.2011 11:40
a w zimę jak znalazł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak