Szaszłyki z wątróbki

Szaszłyki z wątróbki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka drobiowa

    4 dag
  • pieczarki

    20 dag
  • ogórek kiszony

    2 sztuki
  • ziemniaki gotowane

    4 sztuki
  • oliwa

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę moczymy w mleku pól godziny.Następnie smażymy na oliwie.Na patyki szaszłykowe nakładamy na przemian wątróbkę,pieczarki,ogórki pokrojone w plastry i ziemniaki pokrojone w plastry.Grillujemy lub opiekamy w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

madzialena19

14.05.2012 21:23
smaczne szaszłyki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat