Składniki:
udziec barani | 80 dag |
bulion | 1 szkl |
olej | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
cebula | 2 szt |
cytryna | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
twaróg | 25 (tłusty) |
udziec barani | 80 dag |
bulion | 1 szkl |
olej | 3 łyżki |
masło | 1 łyżka |
cebula | 2 szt |
cytryna | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
twaróg | 25 (tłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: