Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser lodowy III

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

lody bakaliowe
bita śmietana
rodzynki
orzechy
pomarańcza

Przepis i sposób przygotowania na: Deser lodowy III

Do pucharków wkładamy po kilka gałek różnych lodów, obficie dekorujemy bitą śmietaną, a nastepnie posypujemy rodzynkami i orzechami, z boku układamy plasterek pomarańczy, możemy lekko skropić świeżym sokiem pomaranczowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 30.09.2011 09:15
super sprawa!!! pycha!!
Magdalena/26Mooi 15.09.2011 20:39
pyszny
Mati13 27.06.2011 20:09
smakowite te lody
Katarzyna/kate1980 05.06.2011 14:53
śliczny
Małgorzata113 05.06.2011 11:29
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak