Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zraziki z mortadelą w sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 1/2 kg
mortadela 20 dag
chrzan 2 łyżki
jajko 1 sztuka
tłuszcz 2 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zraziki z mortadelą w sosie

Mięso porcjujemy, rozbijamy. Mortadelę mielimy, dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy i wyrabiamy masę. Smarujemy nią porcje schabu, zwijamyi odsmażamy. Podajemy z sosem przygotowanym wg przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/140106/sos-chrzanowy-do-ryb-i-mies.html

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak