Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Eskalopki z boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
sól
pieprz
boczek wędzony
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Eskalopki z boczkiem

Rozbity kotlet nacinamy w środku i przyprawiamy delikatnie solą i pieprzem. Następnie kroimy boczek na plastry. Każdy kotlet przełożyć przez nacięcie boczkiem.
Smażyć na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 13.09.2011 17:52
super
Neetka90 01.08.2011 12:52
super
Mariusz10 18.07.2011 23:20
smaczny
Izabela/bella81 06.06.2011 23:18
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak