Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka świąteczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
pasztet 1 puszka
cebula
ser żółty 2 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki
szynka 250 g
olej
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
pieprz
sól
natka pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka świąteczna

Jajka przekrój na połówki, wyjmij żółtka. Rozetrzyj je z pasztetem. Posiekaj cebulę, zeszklij. Żółtka wymieszaj z pasztetem, cebulą, natką, startym serem, keczupem. Przypraw do smaku. Farszem napełnij połówki jajek. Ułóż je na talerzu, a następnie udekoruj zrolowanymi plasterkami szynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak