Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane farszem szpinakowo-serowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 7 sztuk
szpinak 20 dag
czosnek 1 ząbek
sól
bryndza 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane farszem szpinakowo-serowym

Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Przekrawamy wzdłuż i wyjmujemy żółtka. Szpiank gotujemy, odcedzamy i miksujemy. Dodajemy żółtka, zgnieciony czosnek, ser i doprawiamy. Powstałym farszem nadziewamy jajka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szyba 04.06.2011 10:21
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak