Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Awanturka z ryby wędzonej

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba wędzona 500 g
bryndeza 2 łyżki
oliwa 2 łyżki
cebul 1 mała
szczypiorek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Awanturka z ryby wędzonej

rybę obieramy z ości mięso ucieramy na masę z bryndzą dodajemy oliwę i posypujemy posiekaną cebulą i szczypiorkiem mieszamy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak