Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa cytrynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości cielęce 30dag
włoszczyzna
cytryny 2
śmietana szkl
żółtko jajek 2
mąka 2łyżeczki
sól
cukier szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cytrynowa

Ugotować rosół z włoszczyzny i mięsa,przecedzić,dodać skórkę,otartą z jednej cytryny i sok z obydwu cytryn ,doprawić solą i cukrem do smaku,rozprowadzić śmietaną wymieszaną z mąką i żółtkami .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 03.03.2012 17:07
ciekawa
owca441 03.03.2012 17:07
ciekawa
teresa18 21.01.2012 18:37
oryginalna
Dorian 11.10.2011 10:26
przepraszam, komp zrobil mi zawieche i w ten sposob pomyliłem komentarze...
Dorian 11.10.2011 10:10
pyszne ciasto
Ewa111 28.09.2011 19:14
ciekawa zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak