Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz wołowy z bulionem wołowym Babuni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 1 kg
oliwa 2 łyżki
papryka 2 łyżeczki
bulion wołowy 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz wołowy z bulionem wołowym Babuni

Mięso pokroić w kostkę, rozgrzać oliwę, przesmażyć na niej mięso, posypać papryką, przemieszać, podlać wrzącą wodą dusić do miękkości, dodać 1 opakowanie bulionu wołowego Babuni, uzupełnić wodę i dusić aż płyn się zredukuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak