ryba snażona

ryba snażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z pangi

    4 szt
  • jajko

    1 szt
  • bułka tarta

    0,20 kg
  • olej do smażenia

    0,20 l
  • przyprawa do ryb

    1 szczyp.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę posyp przyprawą, otocz w jajku i bułce tartej smaż na rozgrzanej patelni na oleju

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat