Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z mięsa z kasztanami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 240g
słonina 240g
bułka
jajko
kasztany 245g
masło 2łyżki
sól
pieprz
gałka muszkatołowa
cebule 3
schab bez kości 245g (karkowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z mięsa z kasztanami

Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle.Kasztany ugotować,obrać z podwójnej skórki i razem z mięsem ,słoniną i namoczoną w wodzie bułka przepuścic przez maszynkę.Dodać przyprawy ,cebulę i jajko ,wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 02.06.2012 10:27
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak