Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta rzodkiewkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
śmietana 2 łyż
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta rzodkiewkowa

rzodkiewkę zetrzeć na tarce na drobnych oczkach wraz z jajkami doprawić do smaku i wymieszać na jednolita masę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 04.02.2014 09:53
świetna pasta na śniadanie
Wafelek2601 15.09.2012 08:23
Super do kanapek
berys18 25.08.2012 15:32
bardzo fajny pomysł
JaPaqc 05.08.2012 23:02
super na śniadanie
agnieszka214 23.04.2012 13:51
zeby było kolorowo dodałam szczypiorek
[email protected] 21.04.2012 20:52
pycha
szyba 03.06.2011 09:51
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak