Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka pieczone w folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3
masło łyżka
cukier 2łyżki
rodzynki
rum

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka pieczone w folii

Jabłka umyć,obrać,wydrążyć.Do środka włożyć rodzynki ,posypać cukrem i na wierzch położyć kawałek masła ,skropić rumem ,ułożyć na folli aluminiowej,zawinąć każde oddzielnie .Upiec w gorącym piekarniku 30min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak