Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotleciki z wątróbki wieprzowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 1/2 kg wieprzowej
sos sojowy 6 łyżek
pieprz kolorowy świeżo zmielony
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki z wątróbki wieprzowej

Wątróbkę umyć i pokroić w plasterki ok. grubości 1 cm, posypać pieprzem .Nie mogą być za grube. Wlać sos ,dokładnie wymieszać i odstawić na ok.15 minut. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na średnim ogniu na złoty kolor .Ważne , aby krótko smażyć i nie przypalić.Doskonale komponuje się z ryżem smażonym po chińsku .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 24.05.2012 20:58
ciekawe
Misiabe 14.08.2011 21:50
Pycha!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak