Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koktajl z czarnych jagóg i agrestu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

agrest 20 dag
śmietana 30% 1 szkl
cukier puder 3 łyżki
jagody 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Koktajl z czarnych jagóg i agrestu

1. Agrest myjemy, osączamy i usuwamy szypułki. Szklankę wody zagotowujemy z cukrem. Wsypujemy agrest i chwilę gotujemy. Studzimy..
2. Jagody przebieramy, myjemy i osączamy. Dodajemy do agrestu. Wlewamy śmietankę i miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji. Wstawiamy do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorrota 05.03.2014 00:16
świetny pomysł:)
Dorian 12.05.2013 19:09
super smaczny koktajl
Ewelina38 05.04.2013 21:21
robię podobny ale na kwaśnym mleku, bardzo nam smakuje :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak