Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwiniowy deser

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polewa czekoladowa do dekoracji
brzoskwinie w puszce 3 połówki
lody 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowy deser

Brzoskwinie wyjąć z puszki i osączyć. Łyżeczką delikatnie wydrążyć środek i schłodzić. Ułożyć je na schłodzonym talerzu. Na każdą połówkę brzoskwini położyć po łyżce lodów i polać polewą czekoladową. Dowolnie udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 04.06.2011 17:20
pyszny deser:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak