Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała czekolada z żurawiną i płatkami migdałowymi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała czekolada 1 tabliczka
masło 1 łyżka
płatki migdałowe
wiórki kokosowe
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Biała czekolada z żurawiną i płatkami migdałowymi

Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy masło, mieszamy. Żurawinę kroimy drobno. Do masy czekoladowej dodajemy płatki migdałowe, żurawinę i mieszamy. Formujemy kulki i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Wstawiamy do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 24.05.2012 08:23
kapitalne!! :)
cukiereczek 22.04.2012 09:13
wspaniałe
bami 13.02.2012 18:22
Pyszności! :)
Aida 14.08.2011 13:28
kulki są tak małe że kalorie się w nich nie mieszczą ;) można jeść spokojnie :)
Malinka 13.08.2011 23:31
Super, gdyby tak jeszcze zapomnieć o kaloriach...:)
Aida 19.07.2011 20:09
są pyszne :)
Ewa104 16.07.2011 16:30
Pysznie się zapowiada.
iwa643 08.06.2011 07:22
ciekawe
Agnieszka_B 06.06.2011 19:29
Takie połączenie to prawdziwy raj dla podniebienia:)
agnieszka137 05.06.2011 23:49
bardzo smacznie wygląda...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak