Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 sztuk
sardynki 1 puszka
musztarda 1 łyżeczka
majonez 1 łyżka
cebula 1/4 sztuka
sok z cytryny 1 łyżeczka
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka kroimy na pół, wyjmujemy żółtka i zgniatamy je widelcem. Dodajemy do nich sadrynki, posiekaną cebulę, natkę pietruszki, oraz pozostałe przyprawy i składniki. Całośc dokłądnie ucieramy. Farszem napełniamy białka jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 16.06.2011 00:34
super farsz do tych jajeczek;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak