Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko pietruszkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
natka pietruszki 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko pietruszkowe

Masło ucieramy na jednolitą gładką masę, zmiksowaną pietruszkę, sok z cytryny, doprawiamy solą. Chłodzimy, formujemy i mrozimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak