Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z mięsa wołowego

3.0
(14)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 500 g
cebula biała 3
Kucharek SMAK LATA
przyprawa uniwersalna Kucharek
Liść laurowy suszony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z mięsa wołowego

Mięsko umyć pokroić na duże kawałki , cebulkę w pół krążki , wszystko posypać wszystkimi przyprawami wymieszać porządnie i wstawić na godzinę do lodówki , następnie smażymy na rozgrzanej patelnie wszystko, w między czasie w nie wielkim garnku wstawić wodę , gdy się zagotuje wrzucić kostkę listka , ziele angielskie , i wszystko to co usmażyliśmy. Całość ma się gotować ponad 2 godziny. Zagęszczamy tylko wodą z mąką . Podajemy z młodymi ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 04.09.2012 07:47
apetyczne
babcia
babcia 27.08.2012 12:32
smakowite
smakoszek 30.06.2011 10:16
Tak lubię
aginaa 04.06.2011 09:42
ale bym zjadla taki obiadek;)
Katarzyna/kate1980 02.06.2011 22:00
pyszny
iwa643 02.06.2011 06:59
fajne
Nina7 02.06.2011 06:26
Apetyczny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak