Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krupnik na pokrzepie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 2 l
kości pokrzepowe 1 kg
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
kasza jęczmienna 1 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik na pokrzepie

Kości gotujemy, po około 30 minutach wyjmujemy, wywar odcedzamy. Dodajemy kaszę, oraz starte na tarce warzywa. Całość doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 01.06.2011 17:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak