Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopty migdalowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
cukier 1/2 szklanki
migdały mielone 10 deko
śmietana kremówka 2 szklanki
truskawki świeże 15 deko
śmietan-fixy 2
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopty migdalowe

jajka ubij z polowa szklanki cukru,wymieszaj z migdalami.porcje ciasta wykladaj na pokryta pergaminem blache formujac kulka.piecz 15 min w 175 stopniach.biszkopty przeloz na walek,owin sciereczka i wystudz. truskawki zmiksuj z reszta cukru,przetrzyj.smietane ubij ze smietan-fixem i polacz z truskawkami.mus przeloz do szprycy i napelnij nim ciastka oprusz na koniec cukrem pudrem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 10.01.2012 15:24
pycha
Magdalena1110 02.06.2011 07:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak