Składniki:
żołądki drobiowe | 75 dkg |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 1 duża |
śmietana | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 1 płaska łyżka |
margaryna | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
żółty ser starty | 1/2 szklanki |
żołądki drobiowe | 75 dkg |
pieczarki | 1/2 kg |
cebula | 1 duża |
śmietana | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 1 płaska łyżka |
margaryna | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
żółty ser starty | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: