Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z fasolką szparagową

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso bez kości (wołowe lub wieprzowe) 50 dkg.
fasolka szparagowa 1 puszka
czosnek 2 ząbki
Papryka ostra mielona Prymat
grzyby suszone
przyprawa uniwersalna Kucharek
smalec
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z fasolką szparagową

Mięso pokroić w kostkę, obsmażyć na tłuszczu, włożyć posiekany czosnek, skropić wodą, posypać vegetą, papryką, solą i pieprzem. Dodać namoczone i posiekane grzyby i fasolkę z zalewą. Dusić na małym ogniu, aby nie przypalić. Podawać np. z kaszą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak