Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko rozmarynowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 15 dag
parmezan starty 2 łyżki
rozmaryn 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko rozmarynowe

Masło ucieramy na jednolitą gładką masę, dodajemy parmezan, zmiksowany lub posiekany rozmaryn i całość dokładnie mieszamy. Chłodzimy, formujemy i mrozimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak