Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z zielonymi dodatkami

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
por 1 szt.
koper pęczek
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z zielonymi dodatkami

Kapustę pekińską poszatkować i przełożyć do szklanej misy. Dodać por pokrojony na plastry i posiekany koperek. Delikatnie przemieszać. Sos sałatkowy polski wymieszać z 4 łyżkami oliwy z oliwek. Polać sosem warzywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 17.09.2011 17:42
świetny przepis
ElizaT 13.06.2011 19:40
super
aguus 07.06.2011 11:30
super ta pekinka!
Gosia40 06.06.2011 19:01
Lekko, smacznie i zdrowo!
Nina7 04.06.2011 06:19
Wiosenna propozycja:)
Misiek1 02.06.2011 06:21
super dodatek do obiadu:)
MAR3STA 31.05.2011 22:19
lubię pekińską;)
Katarzyna/kate1980 31.05.2011 21:01
fajna nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak