Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Conchiglione z pesto myśliwskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 20 muszelek
pesto 190 myśliwskie

Przepis i sposób przygotowania na: Conchiglione z pesto myśliwskim

Makaron gotujemy w 4 litrach lekko osolonej wody i dodatkiem oliwy często mieszając. Czas gotowania o minutę krótszy niż sugeruje producent na opakowaniu.Ciepłe pesto myśliwskiego (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/138871/pesto-mysliwskie.html) nakładamy do środka ugotowanych muszli. Na wierzch kładziemy po grzybku. Dlatego najlepiej, aby marynowane kurki były malutkie. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 29.11.2011 10:24
pycha
edyta44 15.08.2011 12:02
super
anemon 13.07.2011 09:12
Bardzo elegancko się prezentuje.
tatiana2 05.06.2011 17:34
Mam ten makaron w domu i właśnie myślałam jaki farsz do niego dać :) Wypróbuję Twoje pesto myśliwskie :)
Haneczka1 01.06.2011 17:04
smakowicie wygląda i na pewno jest pyszne :)
Jolanta_P-S 01.06.2011 12:12
świetnie sie prezentuje:)
MAR3STA 31.05.2011 22:29
pychota!
Anna169Hosz 31.05.2011 19:29
Apetyczne.
Emilia22 31.05.2011 16:08
wygląda świetnie
evita0007 31.05.2011 16:01
pycha z grzybkami :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak