Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kartoflanka z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki
kiełbasa czosnkowa
Liść laurowy suszony Prymat
cebula
sól
masło
śmietana kremowa 30%

Przepis i sposób przygotowania na: Kartoflanka z grzybami

Grzyby namoczyć.Do rozprowadzonego bulionu dodać pokrojone ziemniaki i przyprawy, gotować 15 minut .Na maśle poddusić cebulę..Kiełbasę dodać do zupy . Dodać grzyby razem z wodąw której były namoczone.Gotować 15 minut. Kiełbasę wyjąć, pokroići z powrotem dodać .Dodać śmietanę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 31.05.2011 12:44
smaczna zupa
tatiana2 31.05.2011 12:23
Fajny przepis, na pewno wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak