Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg koperkowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrag filet
koperek
cytryna
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg koperkowy

Filet z pstrąga gotujemy na parze.Solimy go solą morską,kropimy cytryną,oliwą i obtaczamy w świeżym posiekanym koperku .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 08.11.2011 23:18
świetne danie i przepis
magduś83 06.10.2011 19:17
piękny widok
olivka 26.08.2011 19:08
pstrągi są ekstra!
wolochski 20.06.2011 22:45
super
Gosia40 31.05.2011 10:59
uwielbiam pstrąga z każdymi dodatkami!
Gabriela7 31.05.2011 10:05
piękne
amorzenek 31.05.2011 10:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak